TLF. 86 88 05 44

Samarbejdspartnere

 

FDL Indkøb ApS er et kommercielt foretagende, som udelukkende arbejder på at skaffe anpartshaverne de bedst mulige aftaler.

Circle K

Efter at FDL Indkøb ApS har forbedret aftalen med Statoil, kan vi tilbyde en af markedets absolut bedste rabatordninger. Forbruger du dieselolie i mængder mellem 20.000 – 250.000 – eller måske 500.000 liter årligt, og stiller en bankgaranti, kan vi hjælpe dig til en virkelig god Statoil-rabat og bonus-aftale.

Tjek listepriserne
I en tid, hvor markedet er presset, og hvor alle kæmper for at opnå størst mulig rabat, er det vigtigt at den enkelte grundigt tjekker listepriserne hos de forskellige selskaber. Lad dig ikke snyde af, at du måske tilbydes to øre mere i rabat hos en olie-leverandør, end det tilbud, du får hos FDL. For hvis leverendørens listepriser, som vi har set flere eksempler på, ligger tre – fire øre eller mere, over listepriserne hos Statoil, sætter du penge til på det direkte køb og får måske også en kortere kredit-periode. Derfor er det klogt over en periode at tjekke listepriserne, så du får et korrekt billede af situationen.

Kontakt FDL og hør nærmere.

FDL sikrer dig en god og holdbar aftale

Det er langt fra alle tilbud på dieselolie, der er gennemskuelige. Derfor er det vigtigt at tjekke priser og betingelser grundigt, inden man underskriver en aftale med en olie-leverandører.

Hos FDL Indkøb ApS er linien klar: Tilbuddene skal være gennemskuelige.

Uden at skabe polemik, kan vi vist godt tillade os at konkludere, at det nok ikke altid er meningen, at vi skal kunne gennemskue olieselskabernes tilbud, siger formanden for FDL Indkøb ApS, Knud Sørensen. Man fristes næsten til at sige, at nogle narres af smarte sælgere, som giver udtryk for, at de til enhver tid kan matche billigste pris.

Problemet er bare, at de aldrig selv tilbyder billigste pris. Derfor opfordrer FDL Indkøb ApS, alle til at undersøge markedet. Knud Sørensen håber, at vognmændene, ved at læse nedenstående oversigt, får et bedre indtryk af, hvordan situationen reelt er.

Ønsker du at skifte dieselolie-leverandør, tilbyder kan FDL Indkøb ApS følgende:
* Gennemskuelighed i aftalen.
* Orientering på sms, når listeprisen skifter.
* Du kender altid din faktiske dieselpris.
 

 

Gjensidige Forsikring

 

FDL Indkøb ApS har en samarbejdsaftale med Gjensidige Forsikring. Gjensidige er et af Nordens førende skadeforsikringsselskaber og har en solid erfaring med forsikring af danske vognmands-virksomheder. Som kunde hos Gjensidige får du

  • Den rigtige pris på dine forsikringer første gang
  • En enkelt og gennemskuelig forsikringsløsning med udgangspunkt i din virksomheds behov
  • Løbende rådgivning omkring skadeforebyggende tiltag til gavn for din virksomhed
  • Speciel rabat på dine private forsikringer
  • Et landsdækkende team af erfarne erhvervsassurandører, som er til rådighed for dig

Forsikringsaftalen er specielt udarbejdet for FDL’s medlemmer og sikrer, at vore medlemmer er godt forberedt til/sikret mod de mange kilometer bag rattet.

Kontakt FDL og hør nærmere..

 

Nykredit Leasing

Efter at FDL´s aftale med Krone Kapital udløb, har FDL Indkøb ApS indgået en god aftale med Nykredit Leasing, der har en bred tilbudspakke, som bl.a. omfatter en fordelagtig lånefinansiering. Nykredit Leasing har finansierings-tilbud på såvel nyt som brugt materiel. Desuden kan FDL´s medlemmer også få deres privatbiler lånefinansieret gennem Nykredit Leasing.

Det ligger i kortene, at finansieringen forudsætter en ganske normal kreditvurdering Finansieringerne forudsætter normal kreditvurdering. Aftalen indebærer, at FDL Indkøb ApS har to faste kontaktpersoner hos Nykredit Leasing. Disse Nykredit-folk er geografisk opdelt med ´en vest og én øst for Storebælt.

Det er planen, at Nykredit Leasing og FDL Indkøb ApS sammen vil gennemføre en målrettet kampagne, hvor medlemmer og anpartshavere kontaktes med aktuelle og gode finansieringstilbud

Kontakt FDL og hør nærmere..

 

Solution Web

Som medlem af FDL og FDL Indkøb kan du med fordel indgå aftale med Solution Web omkring dine køretøjers data, heriblandt tachograf m.m. Det er op til dig selv at vælge, hvilke ydelser, du mener at have brug for.

Solutionweb Aps tilbyder lige nu EFAS tachografer, og der er tale om en banebrydende nyhed. Med den nye EFAS, tilbyder vi dig den bedste digitale fartskriver, der er på markedet i øjeblikket, siger manden bag Solution Web, Douwe Hoekstra.

Hvis du køber en EFAS4 tachograf hos Solution Web, får du, i ét år,og uden merpris, et TachoDuo-abonnement med i købet.
 

TachoDuo er et særligt abonnement til to enheder for ét år.
Eksisterende kunder vil få deres nuværende enhedspakninger udvidet med to enheder.

Brug dette link for nærmere info: www.tachoxpert.com

Eller kontakt FDL og hør nærmere.

 

NDI / Superdæk

Ved brug af denne aftale med Nordisk Dæk Import er du garanteret en rabat på NDI/ Super Dæk`s serviceydelser samt på listepris op til 20 %. Kredit er løbende måned + 15 dage.

Kontakt FDL og hør nærmere.

 

Applus+ Bilsyn

Ved brug af denne aftale er du garanteret 12,5 % rabat samt en kortkredit-opkrævning på faktura.

Kontakt FDL og hør nærmere.

 

Erhvervs-IT

FDL har en god samarbejdsaftale med Leif Lumbye Henriksen, der er manden bag Erhvervs-IT med domicil i Odense. Erhvervs-IT tilbyder hurtige, effektive og økonomisk overkommelige løsninger inden for EDB og IT. Du kan læse mere om Ervervs-IT under linket samarbejdspartnere.

Kontakt FDL og hør nærmere..

 

Dansk Transportsikkerhed

 

Det nyeste skud på stammen af samarbejdspartnere er en aftale mellem FDL Indkøb ApS og Dansk Transportsikkerhed, som er specialister i sikkerhedsrådgivning.

Aftalen, kan, både økonomisk og på det praktiske område, konkurrere med markedets bedste tilbud.

Dansk Transportsikkerhed-aftalen omfatter bl.a. Sikkerhedsrådgivning * Køre- og hviletid * Køre og hviletidskurser. Dansk Transportsikkerhed er specialister i sikkerhedsrådgiver til virksomheder med trucking-kørsel.

Vælges løsningen ”ingen lager og omlæsnings-faciliteter, og op til 5 lastbiler, tilbydes der en årligt meget fordelagtig pris

Ønsker du supplerende oplysninger, herunder priser, kontakt venligst FDL indkøb ApS eller Smit Consult.  

Du kan også gå direkte til hjemmesiden www.smitconsult.dk